Premiéra nového gastronomického projektu Kuloár se uskuteční 19. února v pražské Novoměstské radnici od 19 hodin a nedává si za cíl nic menšího, než nabídnout lidem, kteří se o dobré jídlo a pití zajímají nebo ho dokonce sami vytvářejí, prostor pro společné setkání, diskuzi nebo obchodní schůzku.

V dnešní době, kdy je čas tím nejcennějším artiklem, zde najdete  v jeden okamžik s těmi, se kterými se pozvaní hosté nemohou zastihnout už celé týdny nebo dokonce měsíce ať už kvůli jednání, pro potěšení, nebo třeba “jen” inspiraci.

Koncept Kuloáru není stejný jako u běžných akcí pro foodies. S kvalitním jídlem a pitím počítá tak nějak samozřejmě, ale hlavní myšlenkou je setkání velice zajímavých a inspirativních lidí, na které je gastro scéna nesmírně bohatá. Tomuto setkání pak bude na pozadí sekundovat degustace a prodej nejrůznějších delikates našich účastníků.

Cílovou skupinou jsou tedy majitele podniků, dodavatelé, redaktoři magazínů, blogeři a samozřejmě lidé, kteří v gastronomii pracují nebo jsou aktivní na sociálních sítích. Ve zbytku případů platí: “Kdo dřív přijde, ten se baví.”

Každý z návštěvníků dostane za vstupné na začátku kartu na jméno a u každého stánku bude mít degustační porci zdarma. Prodejci ale vedle degustačního produktu mohou dál prodávat své další produkty

Kromě prostoru pro setkání s přáteli chceme zároveň uspokojit co nejvíc chutí našich hostů. Chuť na sladké zažene pekárna Cup of Cake od doubleshotu. O slané se postarají Čongrády s paštikami a domácími klobáskami a Sushiqueen s fenomenálním sushi. Kapku alkoholu nalije Veltlín a pomlít kávu můžete s klukama z Kafe Karlín. Nealko obstará True Tea.

Registrovat se je možné v předstihu na adrese kuloar.storyous.com.

 

Written by Jakub Machač