Pokud se chystáte na příjemnou podzimní procházku Prahou, naplánujte si zastávku na oběd či večeři v hotelu Hoffmeister pod pražským hradem. Je to pětihvězdičkový butikový hotel s dlouholetou rodinnou tradicí, inspirovaný romantikou a klasikou staré Prahy.

Centrum Prahy a všechny její historické památky – Staré Město, Pražský hrad a Karlův most jsou dostupné příjemnou procházkou. Všechny pokoje a suity jsou situovány v několika propojených budovách, což je charakteristickým rysem architektury butikových hotelů.
Restaurant Ada hotelu Hoffmeister nabízí moderní evropskou kuchyni ovlivněnou moderními trendy životního stylu. Lahůdky vznikají pod dohledem šéfkuchaře Jiřího Svobody, který s sebou přinesl nové gastronomické trendy, řídící se moderním životním stylem.
„Pravidelně sleduji moderní životní styl a dle požadavků hostů měním nabídku svých jídel. Suroviny vybírám dle sezonnosti, tím se zajistí jejich čerstvost a vysoká kvalita. Stejně tak sleduji i zdraví prospěšné složky pro udržení dobré kondice. Mám rád nové technologie při úpravě potravin a vždy se věnuji zásadám správné výživy. Mým cílem je vytvoření zdravé zážitkové gastronomie, která přinese požitek nejen z konzumace jídla, ale i pocit trendy životního stylu,“ vysvětluje šéfkuchař Jiří Svoboda.
A na co se můžete těšit? Nahlédněme do nového menu, najdeme zde třeba:
- Tartare z tuňáka se salátkem z mořských řas wakame a wasabi pěnou
- Filátko ze sivena na lůžku z vodnice a zelené čočky s estragonovou omáčkou
- Panenka z přeštického čuníka s pohankou, mangoldem a omáčkou z hrubozrnné hořčice
- Čokoládové suflé s malinovou omáčkouPravidelné speciální nabídky, které se tvoří dle gastronomického kalendáře.
- Nechybí ani pravidelné speciální nabídky, které se tvoří dle gastronomického kalendáře, a snídaňové menu obohacené o bio produkty regionálních dodavatelů.