Gurmáni, foodies i nároční klienti si přijdou na své v pražské Gurmet pasáži Dlouhá. Představuje ucelený koncept prvotřídní gastronomie světového formátu. Hlavní roli zde hrají nejkvalitnější čerstvé suroviny, jedinečná chuť a spokojenost na všech frontách. Najdete tu nejen vysoce kvalitní lahůdkářství, chlebíčkárny, sýrárny a vinotéky, ale i mořské plody a nejrůznější druhy čerstvých ryb. SEEFISH „rybárna“, jež tyto mořské speciality v pasáži nabízí, slaví velmi úspěšný testovací půlrok provozu a plánuje další nové služby pro milovníky ryb a „seafood“.

_MG_6718-HDR(3)_lowProvoz bistra i prodejny SEEFISH se poprvé rozjel v lednu tohoto roku. Zákazník má možnost čerstvě připravené pokrmy z ryb a plodů moře ochutnat přímo na místě, anebo si zde suroviny nakoupit a zpracovat doma. Rybárna zaváží čerstvé ryby přímo z přístavů do prodejny 2x do týdne, a vybírá jen ty nejkvalitnější, lovené na udici nebo do sítě z malých lodí. Ryby jsou přírodně chované, krmené rybami a plující ve volné vodě s proudy. Vysokou kvalitu nabízených ryb dokazuje také známka kvality Label Rouge, kterou jsou ocenění např. skotští lososy. Sortiment prodejny se však neomezuje pouze na vodní živočichy, pamatováno bylo i na to, aby už zákazník nemusel navštívit žádnou jinou prodejnu a vše nakoupil na jednom místě, a ušetřil tak i čas.

_MG_6763-HDR(3)_low„Koho by dnes neobtěžovalo nakupovat všechny suroviny na x místech. Proto jsme při sestavování konceptu SEEFISH prodejny a bistra mysleli na všechno. Můžete si prostě vybrat, jestli chcete jen rybu či jiného mořského živočicha, anebo rovnou i všechny náležitosti pro domácí přípravu – bylinky, omáčky, přílohy nebo víno. To vše zde máme. A pokud vás přepadne chuť na rybu hned, tak vám ji můžeme okamžitě zpracovat dle přání, anebo si můžete vybrat z naší denní nabídky a posedět v bistru, které je součástí konceptu,“ vysvětluje Lukáš Krix, jednatel společnosti.

Stylový design prodejny a bistra SEEFISH vyšel z rukou známého architekta Igora Kovačeviče, který vytvořil moderní komplex jak prodejní, tak i relaxační, resp. jídelní části. Prim tu hraje tradiční přírodní materiál – dřevo – a moderní prvky skla, betonu a kovu, které ale celkovou atmosféru neruší, naopak ji kompaktně doplňují.

SEEFISH - BISTRO FOODSTYLING-170Vzhledem k velmi úspěšné startovací fázi prodejny i bistra SEEFISH se majitelé rozhodli pro rozšíření služeb. Od konce prázdnin nabídne SEEFISH zcela nově také tzv. delivery service, tedy rozvoz čerstvých ryb až do domu. Zákazník si bude moci rybu objednat přes připravovaný e-shop a domluvit si čas dovozu. Vše mu bude doručeno stoprocentně čerstvé. Pokud si bude zákazník přát, rybu mu také ochutí, ogrilují nebo poradí s přípravou. Všechny ryby pochází z prověřených přírodních lovišť a jsou dodávány na talíř už do 12 hodin od výlovu. Neztrácejí tedy nic ze své kvality zbytečným skladováním. V rámci nové služby bude možné zakoupit i doplňkové ingredience, které k přípravě pokrmu patří, či využít osvědčené recepty šéfkuchaře SEEFISH k dané surovině a rovnou vše objednat…

SEEFISH_delivery_low_low„Nápad na rozšíření služeb nebyl jenom z naší hlavy. Podněty přicházely i zvenčí – zákazníci jsou s naším servisem v Dlouhé natolik spokojeni, že začali sami požadovat možnost dovozu ryb či hotových pokrmů až domů nebo do práce, a nemuseli si pro ně do centra zajíždět,“vysvětluje Petr Hromádka, odborník na gastronomii a vedoucí rybárny.

I v případě delivery systému se bude SEEFISH držet své filozofie, kterou symbolizuje čerstvost a biokvalita – ryby jsou dováženy výhradně z kontrolovaných zdrojů přímo od českých a evropských rybářů.

 

www.seefish.cz

Written by Kateřina Novotná