Zdenek’s Oyster Bar s adresou v Malé Štupartské na Starém Městě zahrnuje do svého tradičního konceptu ústřic a šampaňského nově i spolupráci s lokálními dodavateli a předními značkami českého designu. V rámci menu jde o výrazné propojení lokálních surovin od českých farmářů s ústřicemi a mořskými plody.interiār 2Česká značka designových produktů Gravelli vytvořila pro Zdenek’s Oyster Bar speciální kolekci talířů a originální návrhářská dvojice Chatty uniformy pro personál. Aktuálně se připravuje i propojení Oyster baru s typickým českým sklem. Můžete se posadit i na zahrádce s výhledem do pražských uliček.

Jiż° Nosek, Áāfkuchaż v uniformō od Chatty

Šéfkuchař Jiří Nosek

Nové jarní menu je plné aktuálních surovin, pestrých barev, vůní i chutí. Samotnou přípravu jídel a aplikaci moderních technik vaření mohou hosté sledovat v otevřené kuchyni a koukat tak pod ruce kuchařům pod vedením šéfkuchaře Jiřího Noska.

„Snoubení tradice, avantgardy, designu a hudby a hlavně velký důraz na propojení lokálních surovin s mořem – to je „nový“ Zdenek’s Oyster Bar. Rozšířením konceptu jsme se rozhodli ještě více přiblížit české klientele a ukázat, že lokální suroviny a místní design jsou na špičkové úrovni a skvěle se propojují s naším tradičním ústřicovým konceptem baru.

kohout na vine

Kohout na víně

 

 

 

 

Výběr z menu:

  • Ústřice Bloody Mary s mořským ježkem – 245 Kč
  • Chobotnicový salát – 445 Kč
  • Tatarák z uzeného lososa – 495 Kč
  • Ceviche z parmice – 495 Kč
  • Kohout na víně – 695 Kč
  • Kozí sampler – 295 Kč

cristal champagneZaujalo nás: Zdenek’s Oyster Bar disponuje největší selekcí champagne Cristal v ČR od roku 1966 až po současnost, unikátní sbírkou champagne domu Henri Giraud Enneade a kompletní řadou champagne domu Krug. V Oyster baru můžete ochutnat i koňaky, jejichž původ sahá až do 19. století, a velká vína díky jedinečnému systému Coravin, který umožňuje nalévat víno, aniž by muselo být otevřeno.

 

 

 

http://www.oysterbar.cz

 

 

Written by Kateřina Novotná