Bar and Books rozjíždí nový koncept – WORKSHOPY MÍCHÁNÍ KOKTEJLŮ pro veřejnost. Každý měsíc proběhne jeden workshop zaměřený na míchání konkrétního legendárního nápoje pod vedením dedikovaného barmana. V červnu to byl první workshop s Martini.

2 - Juraj Bulejko Bar Manager 2Na dvouhodinovém workshopu se účastníci dozví to podstatné o historii daného drinku, o jednotlivých stylech míchání a také o ingrediencích a tipech na jejich využití. Barman vše názorně předvede a postupně před očima účastníků namíchá koktejl v jeho různých stylech. Ti mohou všechny nápoje ochutnat a porovnat, přijít na to, který právě jim nejvíce vyhovuje.

Účastníci si pak sami míchání koktejlu pod vedením barmana vyzkouší a jejich výkon bude také ohodnocen. Autora nejlepšího koktejlu pak ocení dárkem – shakerem s logem Bar and Books.

1 - Tìnsk  Bar and BooksWorkshopy probíhají v baru v Týnská Bar and Books v Týnské 19, Praha 1. Na jeden worskhop se může zapsat až 15 účastníků a jsou vedeny primárně v anglickém jazyce. Cena za osobu 250 Kč.

Termíny workshopů a další informace jsou jak na facebookové stránce baru, tak na webu www.barandbooks.cz/tynska, kde je také možno si online rezervovat a zaplatit místo.

4 - Sazerac

 

Přehled termínů v 2016:

  • 6. července, Old Fashioned
  • 3. srpna, Manhattan
  • 7. září, Whisky Sour
  • 5. října, Sazerac

Written by Jakub Machač