I když se vám možná ráno při pohledu do zrcadla zdá, že boj s časem je marný, věřte, že úspěšně zasáhnout je možné. Zemskou přitažlivost sice nezrušíme a elixír mládí také ještě nikdo nevynalezl, je ale možné procesy stárnutí zpomalit, někdy i na chvíli zastavit. A každý týden, kdy se cítíme mladší, je přece fajn! Co nám tedy může pomoci z kosmetických přípravků?

Visuel Detoure Fond BlancBalzám Intensive Bust Compound je určen pro zpevnění pokožky prsou a podporuje jejich pružnost. Je bohatý na rostlinné výtažky (přeslička, chaluha bublinatá, mochna nátržník, řebříček, červené víno) a esenciální oleje s tonizujícím účinkem, díky nimž zpevňuje pokožku do tří týdnů. Jeho ultra jemná a lehká textura se okamžitě vstřebává a nezanechává na pokožce žádné stopy.

 

Bioaroma_dotek_mladi_roll_on

Cena 495 Kč www.bioaromakosmetika.cz

Krétská přírodní kosmetika BioAroma představuje ze své řady speciální přírodní péče sérum na hluboké vrásky s arganovým olejem, diktamem a petrklíčem. Sérum v praktickém roll on obalu je určené k lokální aplikaci na místa, kde se objevují nejhlubší vrásky (kolem očí, mezi obočím apod.)

Základem séra je arganový olej, který je pro své mimořádné omlazující účinky používán v kosmetice již po staletí. Obsahuje vysoké procento vitamínu E – silného antioxidantu, bohatý je také na nenasycené mastné kyseliny, karoteny a další blahodárné látky. Pleť zvláčňuje a dodává kožním buňkám vitalitu. Efekt arganového oleje dále posilují esenciální oleje z petrklíče, růže a výtažky z unikátních krétských bylin labdanum a diktamos. Tyto byliny mají silné hojivé a regenerační účinky, tonizují pleť a podporují přirozenou tvorbu kolagenu.

 

panpuri-antioxidant-concentrate

Cena 2750 Kč, www.panpuri.cz

Antioxidační koncentrát Panpuri chrání pokožku proti volným radikálům pomocí vysoce koncentrované směsi z těch nejlepších přírodních antioxidantů proti stárnutí. Obsahuje vysokou dávku PANPURI Free Radical Defense Komplex – silného antioxidantu z obohacených jasmínových esencí, pěti druhů červených bobulovin a osmi esenciálních amino kyselin, v kombinaci s alfalfa extrakty, extrakty z ovsa a koenzymem Q10, za cílem pomoci přecházet předčasným známkám stárnutí pleti způsobeným každodenními ničivými účinky okolního prostředí.

 

 

Written by Kateřina Novotná