Štědrý den je pro mnohé z nás tím nejkouzelnějším okamžikem roku. Nejde jen o dárky a sváteční atmosféru. Srdcem Vánoc je společná večeře, která spojuje rodinu, přátele a tradice. Zkuste letos štědrovečerní večeři pojmout trochu jinak – rostlinně, hravě a citlivě, s novými chutěmi a kreativními variacemi, které potěší nejen vegetariány či vegany. Parťákem vám budou skvělé produkty od české ikonické značky Wild & Coco.
Připravte třeba obalovaného nekapra a salát s Coco Mayo
Jak si užít štědrovečerní večeři bez kapra a jiných živočišných produktů? Jde to velmi lehce a navíc se spoustou lásky, milosrdenství a zábavy. Recept je na 2 porce a vážně stojí za to.
Co budete potřebovat na nekapra z kokosového „masa“?
-

Dužina z mladého kokosu BIO, 500 g, 219 Kč
- hrst nachos nebo kukuřičných lupínků (podle chuti)
- pro dochucení sůl, pepř, sladká mletá paprika nebo chilli
Kokosovou dužinu osolte, opepřete a pořádně obalte v nachos nebo lupíncích. Pak vložte na 15 minut do trouby předehřáté na 180 stupňů.
Dužina z mladého kokosu je plná prebiotické vlákniny a v kuchyni ji můžete používat na spoustu způsobů. Třeba i do smoothie, nebo ji můžete připravit jako restované nudličky se zeleninou na asijský způsob.
Na bramborový salát s Coco Mayo budete potřebovat
-

Coco Mayo 300 g, 219 Kč
2 až 3 lžíce Coco Mayo BIO
- 2 vařené a nakrájené brambory
- 2 lžíce sterilované zeleniny (mrkev, hrášek, okurka)
- sůl a pepř
Všechny ingredience na salát smíchejte a můžete podávat.
Coco Mayo je rostlinná alternativa majonézy plná zdraví prospěšných probiotických bakterií. Tento fermentovaný krém je z mladého kokosu, ale bez typické kokosové chuti. Coco Mayo je tak akorát slaná a příjemně kořeněná.
Objevte fermentovaný svět Wild & Coco na vlastní kůži! Více najdete na webových stránkách www.wildandcoco.com.


