Podzimní sezóna jako předzvěst konce roku bývá nabitá akcemi a nabídkami. Nejinak je tomu i v restauracích Kampa Group – Hergetově Cihelně a Kampa Parku. Nová sezónní menu či nabídka na oběd lákají k zastavení a ochutnání. 

jehneci-kare-s-lilkovym-pyre

Jehněčí karé s lilkovým pyré

V Kampa Parku si na novém poledním menu inspirovaným podzimem hosté pochutnávají již druhý měsíc. Najdete tu třeba dýňovou polévku, zapečený kozí sýr se sušeným ovocem, grilovaného candáta s bylinkovými špeclemi či pomalu pečené jehněčí lýtko s růžičkovou kapustou. A jako dezert na výběr mezi kaštanovým tiramisu nebo teplým jablečným koláčkem.

yuzu-dortik

Yuzu dortík

Obměny doznalo i stálé menu. Mezi předkrmy přibyl například pečený ocásek z langustýny s čočkou beluga, houbami shiitake a maracujovou omáčkou, hlavní jídla obohatily grilovaná chobotnice s hříbkovým rizotem či hřbet z jelena sika s ragú z lišek a topinamburů a foie gras raviolami. Kachaní foie gras patří ke stálé nabídce, tentokrát však přišel šéfkuchař Marek Raditsch s novou úpravou – foie gras jsou prudce opečená, servírovaná na briošce a s rebarorovým kompotem a ibiškovou redukcí.

http://www.kampagroup.com

 

Dobrou chuť v Kampa Parku

Artyčokové rizoto
Artyčokové rizoto
Bisque z langustyn
Bisque z langustyn
Fondant z čokolády
Fondant z čokolády
Grilovaná chobotnice s hříbkovým rizotem
Grilovaná chobotnice s hříbkovým rizotem
Grilovaný turbot s artyčoky
Grilovaný turbot s artyčoky
Halibut marinovaný v jablečném těstíčku
Halibut marinovaný v jablečném těstíčku
Hřbet z jelena sika
Hřbet z jelena sika
Kuřecí balotina s ricotovými gnocci
Kuřecí balotina s ricotovými gnocci
Zprudka opečená kachní foie gras
Zprudka opečená kachní foie gras

 

Written by Kateřina Novotná