Podzimní sezóna jako předzvěst konce roku bývá nabitá akcemi a nabídkami. Nejinak je tomu i v restauracích Kampa Group – Hergetově Cihelně a Kampa Parku. Nová sezónní menu či nabídka na oběd lákají k zastavení a ochutnání.
V Kampa Parku si na novém poledním menu inspirovaným podzimem hosté pochutnávají již druhý měsíc. Najdete tu třeba dýňovou polévku, zapečený kozí sýr se sušeným ovocem, grilovaného candáta s bylinkovými špeclemi či pomalu pečené jehněčí lýtko s růžičkovou kapustou. A jako dezert na výběr mezi kaštanovým tiramisu nebo teplým jablečným koláčkem.
Obměny doznalo i stálé menu. Mezi předkrmy přibyl například pečený ocásek z langustýny s čočkou beluga, houbami shiitake a maracujovou omáčkou, hlavní jídla obohatily grilovaná chobotnice s hříbkovým rizotem či hřbet z jelena sika s ragú z lišek a topinamburů a foie gras raviolami. Kachaní foie gras patří ke stálé nabídce, tentokrát však přišel šéfkuchař Marek Raditsch s novou úpravou – foie gras jsou prudce opečená, servírovaná na briošce a s rebarorovým kompotem a ibiškovou redukcí.
http://www.kampagroup.com