Nové jarní CHEF MENU přináší čerstvé chutě z prosluněného pobřeží Jaderského moře, z italského Marche. Inspiraci v kraji přezdívaném Palmová riviéra našel executive chef La Collezione, Radek Hasman. Ten pro Bageterií Boulevard navrhl nové jarní Chef Menu, které nyní najdete ve všech pobočká Bageterie Boulevard.

Díky jeho invenci najdeme v každém z chodů výborné ingredience, jako je například zdravými tuky „našlapané“ avokádo, minerály překypující řasy wakame či perla gurmánského světa – lanýže.

Součástí Chef Menu jsou dva druhy baget, Kuře s Panchetou a Hovězí Tagliata. V řadě Fit Calorie můžete vybírat mezi Krevetami Salicornia a sendvičem Verde Caprino.

Ochutnejte s námi obě varianty a hrajte o 5 x 2 poukázky do Bageterie Boulevard!

 

Soutěžní otázka:

Jaká polévka je součástí obou druhů menu?

Nápovědu najdete zde: http://trendy-age.cz/bageterie-boulevard-slibuje-zazitky-plne-superfoods/

Odpovědi zasílejte do 28.5. na info@trendy-age.cz, vyhrává každá 35. správná odpověď do vyčerpání zásob.

 

Written by Trendy Age